TE varmluftovn

TE varmluftovn fra Tecnoclima

TE varmluftovn fra Tecnoclima til opvarmning af store rum

TE-serien er en kompakt varmluftovn til særdeles konkurrencedygtige priser. Produkterne har et lavt energiforbrug og er ideelle til hurtig opvarmning af industrihaller, lagerlokaler, drivhuse, udstillinger og lign.

TE ovnen er nem at installere – den har påmonteret oliefyr med danfoss forvarmer og oliepumpe samt intern elmontage, og derfor skal den kun tilsluttes og efterjusteres.

Varmluftovnen findes i modeller med forskellig kapacitet, se tabellen til højre.

Den varme luft udblæses i toppen af varmluftovnen, gennem de indbyggede regulerbare jalousiventiler, som justeres efter den ønskede varmefordeling. Returluften indsuges igennem rist forneden på ovnen.

Kabinettet er isoleret, elektrogalvaniseret og ovnlakeret med slagfast epoxy-maling.

Brændkammeret er en nyudviklet konstruktion fremstillet af AISI 430 18 % chrom rustfri stål med en lav termisk belastning, der sammen med den horisontale rørvarmeveksler med turbolatorerne, giver en enestående varmeøkonomi for varmluftovne.

Alle nødvendige komponenter for automatisk-/manuel drift og for maksimal sikkerhed er indbygget i kabinettet. Ovnen skal kun tilsluttes med en rumtermostat eller et tænd/sluk-ur med temperatursænkning.

Varmluftovnen leveres normalt med en oliebrænder, men kan efter ønske også leveres med gasbrænder.

 

 

Få et tilbud